Kontaktirajte nas

Telefoni:
+381 65 20 24 402
+381 65 47 82 372
+381 11 29 20 355

Fax:
+381 11 2185 134

E-mail
office@speltbg.com

7 razloga da postavite kafe aparat za samoposluživanje

 • 1.Povećajte zadovoljstvo klijenata „Klijent je uvek u pravu“ – je poznata fraza, koja se koristi da nam da do znanja koliko je klijent VAŽAN. Zbog zadovoljstva klijenata u poslovnom svetu današnjice, mnoge organizacije su već postavile aparat. Cilj je voditi brigu o klijentima, naučite i pokušajte da pročitate njihovo ponašanje, jednostavno saznajte šta klijenti žele i kako da im udovoljite. U tradicionalnoj Srpskoj kulturi, uvek udovoljavamo gostu i trudimo se da mu bude prijatno. Kafa je uvek odlično posluženje!
 • 2.Povećajte efikasnost i zadovoljstvo zaposlenih. Činjenica je da sama organizacija napreduje ukoliko su zadovoljni svi zaposleni u sistemu. Zato su i mnoge organizacije generisale planove o ljudskim resursima, a sve u cilju da se brinu i održe zadovoljstvo zaposlenih. Brzo do osveženja (kafe) je plan koje mnoge organizacije sprovode. Ne samo da će stvoriti direktno zadovoljstvo kod zaposlenog, nego će izgraditi poverenje i lojalnost prema organizaciji. Mnogi ljudi veruju u to da kafa osvežava i budi entuzijazam kod zaposlenih.
 • 3.Vending aparat je moderno dizajniran i lako uklopiv u bilo koji poslovni prostor. Svaki aparat je siguran, čist i što je najbitnije proizvodi standardnu kafu visokog kvaliteta.
 • 4.Aparat može proizvesti sedam različitih, jedinstvenih napitaka:
  - Kratka kafa
  – Kratka kafa sa mlekom
  – Cappuccino (kremasta kafa sa mlekom)
  – Cappuccino sa čokoladom (kremasta kafa sa mlekom začinjena čokoladom)
  – Moccaccino (kratka kafa sa čokoladom)
  – Topla Čokolada
  – Čaj od limuna ili od breskve
 • 5.Rešite probleme nabavke sa aparatom za samoposluživanje. Mnoge kompanije u sklopu svojih osnovnih aktivnosti u službi nabavke imaju i aktivnost nabavke pića za kafe-kuhinje. Na primer: Zaposleni u službi nabavke gube vreme za nabavku sirovina za kafe-kuhinje (2-3 puta mesečno). Ukoliko nabave previše sirovina, susrešće se sa problemom skladištenja istih, rokovima trajanja… Zbog navedenih razloga kompanije ukidaju kafe-kuhinje. Instalacijom kafe aparata za smoposluživanje definitivno ukidate aktivnosti nabavne službe zato što su svi poslovi vezani za rad aparata, naša odgovornost!
 • 6.Način funkcionisanja. Kada postavite kafe aparat za samoposluživanje, kompletna odgovornost je naša. Obezbedićemo servisera koji će se brinuti za funkcionalnost aparata. Serviser je obavezan da čisti aparat, dodaje sirovine i dopunjuje vodu i ukoliko je potrebno kompletno servisira aparat. Vi ne trebate da se brinete oko funkcionalnosti aparata, vaše je samo da uživate uz napitke iz kafe aparata za samoposluživanje!
 • 7.Možete ga porediti sa odgovornom kafe-kuvaricom. Imati kafe aparat za samoposluživanje u kancelariji, može se porediti sa odgovornom kafe-kuvaricom, koja će Vam pripremati napitke 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Još jedan benefit sistema je što ne morate da perete šoljice nakon konzumacije, aparat je opremljen plastičnim pvc antistatic čašama za jednokratnu upotrebu. I najvažnije on nikada nije na pauzi, odmoru ili bolestan. Napitak je spreman, na Vama je samo da pritiskom na taster izaberete željeni i uživate u istom .